YALOVA ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ | 2016 | MEZUNUUM! :)

Arkadaşlar hepinize merhaba :)
Bu girişten ne kadar çok sıkılsamda uzuun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım..
Bu sefer mezun olmuş bir şekil de
Yahu zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi ? Daha dün burada gideceğime üzüldüğümü söylemiştim. Hatta ondan önce de liseden mezun olduğumu anlatmıştım. Burası benim günlüğüm olmuş hiç farkında olmadan. Meğer ne kadar çok benimsemişim burayı. Yalova da ki evimden sonra İstanbul da ki kendi evime yerleşmem bitti. Gerçekten ev üstüne ev kurmak çok zormuş. 
Velhasıl ben mezun oldum instagramdan takip edenleriniz varsa bilir zaten sağır sultana dahi ilan ettiğimi..

Ne çok kırılmışız şu iki yıl içinde, ne zor geçmiş aileden uzak. Halbuki 1 saat 15 dakika deniz yoluyla süren bir yolculuk ama öyle olmuyor işte ha deyince gidemiyorsun. Yalova ya gittiğimden daha çok büyümüş hissetmem de kendimi cabası. Ailenizin yanında olunca kötülükler daha hafif geçiyormuş meğer. Uzakta olunca kendinizi savunurken bile yoruluyormuşsunuz fark etmeden. Ama bu durumlar içinde kalırken en güzel yaşanılan duygu sağlam bağlar kuruyor olmanız. 
O dostlukların bazılarından da vurulup tek tek azalarak ilerleyip o süreçte gerçek dostlukları bulmanız. En güzel duygu buydu işte. 1 Haziran 2016 resmen Yalova Üniversitesinden mezun sudan çıkmış bir balık olarak ne yapacağını düşünen bir bireyim şuan. Bir sürü hayalim var blog tariflerimi geliştireceğim, önümde ki o malum sınava gireceğim, sevdiğim mesleği yapacağım. 
Mutlu olacağım. 
Bu yazıyı da buraya bundan sonra en az hafta bir tarif paylaşacağımı söylemek için yazıyoruum. 
Bu arada mezuniyet günümüzde gayet güzel ilerledi. Herkesin yüzünde o şaşkın gülümseme " Abi ne yani bitti mi şimdi. Arayı açmayalım görüşelim sürekli. Bak numaram sende var dimi ara mutlaka. Baba bitti sonunda. Annee mezun oldum " ve buna benzer bir sürü cümle etraftan duyuluyordu. Sonuç itibari ile bitti ve ben kısa bir süre sonra yeni blog düzenime geri döneceğim. Bu kadar uzun yazılan cümleler sarf edilen kelimeler bunu demek içindi ama iyi oldu içimi döktüm. Yeni tariflerde yeni lezzetlerde görüşmek dileği ile mutfağınızdan yemek kokuları eksik olmasın :) 

Bu arada olurda instagramdan takip etmek istersiniz diye buraya linki bırakıyorum. İsim ve soy ismime tıklayarak benimle iletişime geçebilirsiniz :)
Olur da benim instagramın yok sana nasıl ulaşacağım derseniz ise mail adresim;
betuledepli@gmail.com

GÖRÜŞMEK ÜZERE :)


Yorumlar

  1. ay ne güzel bende birkaç gün önce bu mutlu günleri yaşadım canım çok tebrikler!:) umarım yolumuz hep açık olur, hayırlısı neyse o olsun:)
    blog keşif etkinliğinden geliyorum, blogunuzu gfcde takibe aldım bende beklerim! sevgiler:') http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki ye güzel dilekleriniz için ne demeli ? :)
      Çook teşekkür ederiim umarım yolumuz heeep açık olur :)

      Sil

Yorum Gönder